torsdag 15 juli 2010

Svanen-märkt?

Ibland så är jag så där kreativ så det bara räcker. Som denna svan. Ser ni att det är en svan? Har fått en hel del förslag på vad det föreställer. Det är väl därför som jag inte riktigt platsar inom konst-världen... har svårt att hålla masken när jag får förslag på vad mina alster föreställer...skadevasåsvårt?
Nåväl, anyway, denna svan i silver är ett hänge som jag förfärdigade på några timmar. Egentligen tänkte jag mig slippa lödningen, men det blev ett lött (heter det så, tro?) hänge ändå.
Jag gillar inte att löda. Rädd för eld är jag, och gillar inte gasen. Inte ens de där små brännarna som chica kockar använder att bränna av brulén med....Tycker det är besvärligt med badet efter och allt fixande o donande. Tacka vet jag att bara jobba med silvret, och putsa tills det glänser.

Eller ännu hellre, förfärdiga smycken med hjälp av tunna trådar och pärlor. Till hösten... då ska jag ta mig tid att sitta ner och "pärla" lite.  Eller nån regnig dag. Som idag. Jag ska bara... Det doftar ju så gott efter regnet.
Måste gå ut och ta en promenad...

1 kommentar:

  1. Vilka fina smycken!
    Såå fint det ser ut med rosen som lås el bara som prydnad.

    Ha det gott!
    Kram Margareta

    SvaraRadera