söndag 17 februari 2013

Hoppla i sommarhagarna...

Då kör vi de sista bilderna som jag tänkt visa.

Ha en fin söndag!


10 kommentarer:

 1. Vad fina hästar. Så kul att se bilder på dem.
  Jag växte upp på en hästgård och har två syskon som sysslar med hästar på heltid.
  Ha en skön söndag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina hästar! Och i gröna hagar, vilken vacker natur ni hade på gården. Till min stora förtjusning eller förtvivlan ser jag en timmerlada....timmerhus är min dröm, jag går igång så fort jag ser gammalt timmer i en byggnad.
  Man kan behöva sitta och titta på finbilder en sån här dag för jag antar att ni har lika underbart (!) väder som vi här i Snäckis idag. Vad har vi gjort för att förtjäna detta?
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder ..väcker minnen..vi har haft hästar förut ..det var orsaken att vi flyttade till landet för 27år sen....vi hyrde boxplats då men ville ha nåt eget och vilka roliga år vi har haft med dom..men nu har vi inga kvar,saknar dom allt ibland
  ha det bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Å vad härligt med alla hästarna i de gröna hagarna, nu drömmer jag om vår/sommar då de kan få gå ute dygnet runt mina fyrbenta här hemma! Ha nu en fin kväll! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Vilka skönheter! Nu blev jag sugen.. vi va ute och åkte med bilen på landet idag igen och gissa vad som står i en hage intill vägen och set alldeles luddig och härlig ut? En nordsvensk! Jag gastar till M "ååhh det är en SÅN häst jag vill ha, och den ska vara supersnäll!" Haha. Det var riktigt söta hästar ni hade. Och ni red western?! Coolt! Har jag aldrig testat faktiskt. Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra hästar! Jag tycker om hästar fast lite på avstånd, de är lite väl stora för mig. Så fint ni bodde även "på den tiden".
  Vilken häftig film när du visslar! Jag har tittat flera gånger och visat gubben också.

  PS. Nu har jag gjort som du sa. Klippt och lagt in en bild!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Så många fina hästar.Det måste ju finnas mycke minnen tillsammans med dom. Vilken rikedom att få ha varit med om detta.Det är inte alla förunnat. Sen är det förstås mycke slit också och svåra beslut.Allt har två sidor.
  Här snöar det stora flingor just nu...än är vintern inte slut.

  Önskar dig en ny februarivecka med soool!
  Kram Margareta

  SvaraRadera
 8. Hästar är vackra djur... Fast någon hästtjej blev jag aldrig!
  Urk, kräksjukan har kommit.. Wiggo ligger! Jag känner mig olustig i hela kroppen, och har sovit mest hela dagen, och orkar ingenting..
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Underbara hästbilder, längtar såå efter sol och värme. Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jättefina hästbilder!
  Förra måndagen opererade jag min fot halgus valgus. Först nu kan jag ta mig upp på övervåningen och datorn. Allt har gått bra och det blir mycket läsa och slappa för min del.
  Kram Anette

  SvaraRadera